'45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı Yarışması' Ödül Töreni

Malatya'da, Battalgazi Belediyesi'nce 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen '45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı Yarışması'nda dereceye girenlere ödül verildi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesince 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni yapıldı.

Yarışmada, 'Ya Temiz Çevre Ya Hasta Çevre' sloganı ile TOKİ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berat Gülseven birinci, 'Korunan Çevre Kir Tutmaz' sloganı ile Begüm Kartal İlkokulu Öğrencisi Irmak Boyraz ikinci, 'Sıradan Olma Temiz Ol' sloganı ile Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi öğrencisi Buğra Çiftlikçi üçüncü oldu.

Yarışmada birinciye cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verildi.

Ödül törenine, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Serkan Hangün, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) İl Temsilcisi Doç. Dr. Didem Gökçe, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA