Yaz Spor Okulu Turgutlulu Çocukları Bekliyor

Turgutlu Belediyesi, yaz tatili dolayısıyla çocukların fiziksel aktivitelerine yönelik her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları’nı bu yıl da başlatıyor.

Yaz Spor Okulu Turgutlulu Çocukları Bekliyor
Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve 12 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan kurslara yönelik kayıtların hizmet binası zemin katında yer alan başvuru masalarında yapıldığını duyuran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Basketbol, yüzme, futbol, güreş, hentbol ve satranç branşlarımızdaki eğitimlerimiz çocuklarımızı bekliyor” dedi.

Turgutlu Belediyesi, basketbol, yüzme, futbol, güreş, hentbol ve satranç branşlarındaki yaz spor okulunun başlangıcını verdi. Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve başvuru kayıtlarının başladığı yaz spor okulları, alanında uzmanlarca verilen eğitimlerle çocuklara eğlenerek öğrenme fırsatı sunacak. Turgutlulu çocukların yaz tatilindeki zamanlarını nitelikli geçirmeleri adına düzenledikleri yaz spor okulları ile onların spora yönelik potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Şirin, “Tüm yıl ders başı yaparak sınav hazırlıklarını yapan çocuklarımız iyi bir tatili hak etti. Bizler de Turgutlu Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz kurslarımızı bu yıl da gerçekleştirerek, onların sağlıklı yetişmeleri, yaz tatillerini kaliteli ve faydalı geçirmelerini hedefiyle yola çıktık. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak kurslarla çocuklarımızın spora yönelik potansiyellerinin de ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bu anlamda 7-14 yaş gurubundaki sevgili çocuklarımızı Yaz Spor Okulları’na bekliyor, hepsine sağlıklı, mutlu ve keyifli, her ne branşta olursa olsun sporla dolu dolu bir yaz tatili diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA