Turkcell Ve Türk Kızılayı'ndan 'İyi Niyet Protokolü'nde Yeni Adım

Turkcell ve Türk Kızılayı arasında geçen yıl imzalanan ‘İyi Niyet Protokolü’nün yeni bir adımı olarak hayata geçirilen BİP bağış uygulaması ile isteyenler, ihtiyaç sahiplerine yardım gönderebilecek.

Turkcell Ve Türk Kızılayı'ndan 'İyi Niyet Protokolü'nde Yeni Adım
Turkcell ve Türk Kızılayı paylaşma ve hoşgörü ayı Ramazan’da güçlerini ihtiyaç sahipleri için birleştirdi. Turkcell açıklamasına göre iki kurum arasında geçen yıl imzalanan ‘İyi Niyet Protokolü’nün yeni bir adımı olarak hayata geçirilen BİP bağış uygulaması ile isteyenler, ihtiyaç sahiplerine yardım gönderebilecek.

Her tıklama ile 10 TL’lik yardım

BiP’in ‘Keşfet’ bölümünde oluşturulan Türk Kızılayı sayfasındaki ‘Bağış Gönder’ alanına tıklayanlar, buradan direkt ihtiyaç sahiplerine bağış yapabilecek. Her tıklama ile Türk Kızılayı’na 10 TL’lik yardım gönderecek kullanıcıların yapacakları bağış, telefon faturalarına yansıyacak. Açıklamaya göre kampanya ile Turkcell kullanıcılarını Ramazan boyunca Türk Kızılayı aşevlerine yardım etmeye davet edilmesi planlanıyor. Ayrıca bağışların artmasına katkı sağlamak ve Türk Kızılayı’na ekstra bir bağış kanalı oluşturmak hedefleniyor.
Kaynak: İHA