Tosya Belediye Personelinden Eğitime Katkı

Tosya Belediyesi personeli, kaymakamlık tarafından düzenlenen ''Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın'' kampanyasına bağışta bulundu.

Tosya Kaymakamlığının 'Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın'' sloganıyla düzenlediği kampanyaya Tosya Belediyesi personeli kendi aralarında topladıkları 3 bin lira bağışla katıldı.

Toplanan bağış Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından Kaymakamı Deniz Pişkin'e teslim edildi.

Pişkin, kampanyalarının büyük bir ilgi gördüğünü ve Türkiye'nin dört bir yanından katkı sağlandığı belirterek, şunları kaydetti:

'İlçemizde bu anlamda farkındalık ve duyarlılık var. Elbette Tosya bağış konusunda yorgun bir ilçe. Kendi huzurevini, kendi meslek yüksek okulunu, camisini yapan bir ilçe. Haliyle bu yorgunluğu anlayışla karşılamak lazım ama buna rağmen kampanyamıza toplumun her kesimi duyarlılığını gösteriyor. Bu vesileyle güzel ve anlamlı yardım için bütün belediye personeli adına Başkanıma teşekkür ediyorum.'

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin de Tosya'da, Türkiye'ye mal olmuş çok güzel bir kampanyanın sürdüğünü belirterek, 'Belediye çalışanlarının kendi arasında topladığı 3 bin liralık bir katkıyla kitap kampanyasına bizde katılıyoruz.' dedi.

Kaynak: AA