Özel Güvenlikçilere 'Terör' Semineri Verildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerindeki turizm tesisleri, oteller, kamu kurumları ve işletmelerde görev yapan özel güvenlik çalışanlarına terörle mücadele semineri verdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda düzenlenen seminere çok sayıda özel güvenlik çalışanının yanı sıra İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Muğla'nın bünyesinde barındırdığı tarihi ve kültürel özelliklerle her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaptığını aktaran Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Zafer Duymuş, kentteki huzur ortamı ve güven nedeniyle turistin en önemli tercihleri arasında yer alan bir kent olduğunu söyledi.

Seminerde slayt gösterisi eşliğinde sunumlar yapılarak terör saldırısı karşısında nelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Duymuş, özel güvenlik görevlilerinin de çalıştıkları alanda çok önemli görevleri icra edebileceklerine belirtti.

Kaynak: AA