MASKİ Yazıhan'da Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yazıhan ilçesine yaklaşık maliyeti 6.2 milyon TL olan yatırım çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Yazıhan'da Çalışmalarını Sürdürüyor
MASKİ, Yazıhan’da 37 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasının 10 bin metrelik kısmını tamamlandı. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Ramazan ayında da çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Özdemir, “2017 yılında Malatya genelinde sağlam altyapı çalışmalarımıza ivme kazandırdık. Ekip arkadaşlarımız Yazıhan ilçemizde 647 adet muayene bacası çalışmasının 268 adedini ve 600 adet parsel bacası çalışmasının 11 adedini tamamladı. Kanalizasyon hattı, muayene ve parsel bacası çalışmaları tamamlandığında Yazıhan daha modern ve sağlam altyapıya kavuşacak. Hedefimiz hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunmak. Malatyamızın kanalizasyon altyapısını güçlendirerek çocuklarımıza ve torunlarımıza temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımıza Malatya genelinde hız kesmeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA