Kırklareli'nde Öğrenciler Şehit Annesine Mektup Yazdı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen “Bir Şehit Annesine Mektup” konulu yarışmada Kırklareli’nde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Kırklareli'nde Öğrenciler Şehit Annesine Mektup Yazdı
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen “Bir Şehit Annesine Mektup” yarışması ödül törenine, 21 Aralık 2016’da Fırat Kalkanı Harekatında 23 yaşında şehit düşen Kırklarelili Jandarma Astsubay Göktan Özüpek’in annesi Sevim Özüpek, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, şehit annelerine mektup yazan öğrencilere teşekkür etti. Aşım, “Ülkemizin 4 bir yani ateş çebberi, gençlerimiz vatan ve bayrak sevgisi ile yetişiyor. Bu ülkeyi kolay kazanmadık kolay kolay da kimseye vermeyeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, yarışmada birinci olan Kırklareli Anadolu Lisesi Öğrencisi Ezgi Burcu Yazman şehit annesine yazdığı mektubu okudu. Mektup’un okumasıyla salonda duygulu anlar yaşandı. Şehit Annesi Sevim Özüpek Yazman’a sarılarak teşekkür etti. Ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım da mektubun çerçeveletilmiş halini şehit annesi özüpeke hediye etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA