İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Açıklaması '15 Temmuz'da Milletimiz Sırat Köprüsü'nden Geçti'

Bağcılar Belediyesi’nin Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği Söyleşi Programı’na katılan İlahiyatçı ve TV Programcısı Ömer Döngeloğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında milletimizin adeta Sırat Köprüsü’nden geçtiğini ve mahşeri yaşadığını belirterek, “15 Temmuz bitti derseniz, gaflete uğramış olursunuz” dedi.

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Açıklaması '15 Temmuz'da Milletimiz Sırat Köprüsü'nden Geçti'
İlahiyatçı ve TV Programcısı Ömer Döngeloğlu, Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen sohbet programında ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’ndaki sohbet programına katılan Ömer Döngeloğlu, her Müslüman’ın nefsine kapılmadan ibadetini yerine getirmesi gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Amel defterimizin silinmemesi için Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirelim. Ramazan ayındaki ibadet, 40-50 yıllık açıklarımızı kapatmamıza imkan sağlıyor. Ramazan, kurumuş dallara aşı yapmak gibidir. Ramazan bizi dirilten bir mevsimdir. Bu ayı ibadet ile ihya edelim. Çünkü, Ramazan ayı ahirette bize şahitlik yapacak”.

15 Temmuz’daki hain darbe girişimine de değinen Döngeloğlu, tehlikenin hala geçmediği uyarısında bulundu. Milletin o gece Sırat Köprüsü’nden geçtiğini ve mahşeri yaşadığını belirten Döngeloğlu, “Abdülhamid Han 33 yıl padişahlık yaptı. İktidarında 13 kez darbe girişiminde bulunuldu. Bombalı suikastte bulunuldu. Siyasi baskılar uygulandı. Onu padişahlıktan indirene kadar vazgeçmediler. Onun için bu iş 15 Temmuz’da bitti derseniz, gaflete uğramış olursunuz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA