Gençlik Merkezlerinde Yaz Kursları Başlıyor

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde yaz dönemi boyunca çeşitli etkinlik ve kurslar düzenleneceği bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin, gençlik merkezlerinde bu yaz da tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacaklarını belirterek, kayıtların 10 Haziran'da başlayacağını kaydetti.

Yaz kurslarında gençlerin eğitime destek kurslarının yanı sıra hobi kurslarına da katılabileceklerini belirten Gül, yaz kurslarına gençlerin büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.

Gül, şunları kaydetti:

'Kur'an-ı Kerim, spor, değerler eğitimi, müzik, dil, akıl oyunları kurslarının yayında tarihi ve kültürel geziler, seminer ve konferanslar ile öncü şahsiyetler, teknoloji ve bilim, edebiyat, tiyatro drama, inovatif düşünce ve fikir kulüplerinin düzenleyeceği sosyal ve sportif etkinliklerle gençleri hem kötü alışkanlardan uzaklaştırmayı hem de değerlerini bilen ona göre yaşayan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz Buhara Kültür Merkezi, NFK Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi, İkbal Gençlik Merkezi, Akkent Gençlik Merkezi ve Bahçelievler Gençlik Merkezine gelerek müracaatlarını yapabilirler.'

Kaynak: AA