Gelibolu'da Sahil Projesinin Temeli Atıldı

Gelibolu Belediyesinin sahil projesinin temeli atıldı.

İlçe için altın gerdanlık olarak nitelendirilen 'Orduevi Sahil Yolu Mimari Peyzaj Projesi' için temel atma töreni düzenlendi.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, törende yaptığı konuşmada, içerisinde yaklaşık 2 kilometre bisiklet ile araç yolu, pergele oturma grupları, basketbol sahası, olta koyma ünitesi, bisiklet park elemanlarının bulunacağı projenin temeli atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu proje için herkesin farklı fikirler sunduğunu dile getiren Özacar, şunları söyledi:

'Ancak benim mesleğim gereği ben önce işin alt yapısından başlayalım dedim. Görsellik nasılsa olur. Ama bir binanın temeli olmazsa olmaz. Bu güzel ilçeninde önce alt yapısıyla başladık. Tabi çok eleştiriler aldık. Kendilerine göre haklı tarafları da vardı, ama biz bilginin ve ilmin ışığında bildiğimiz yolda devam ettik.

Bu projelerimiz ortaya çıktıkça vatandaşımız bize hak vermeye başladı. Biz projelerimizi maddi sıkıntılar içerisinde yaptığımızdan bazen aksamalar yaşanmaktadır. Biz çevre dostuyuz. Çevremizi bizden iyi koruyan olamaz. Bu kayalar mevkinde hiçbir doğal güzelliğe zarar vermeden halkımızın hizmetine sunacağız. Kentimizde yaşayan herkesin doğaya saygılı olduğu bir Geliboluyu oluşturmak ve sürdürülebilirliği sağlamak için elinden gelen gayreti göstermesini diliyorum.'

Törene, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA