Doğan Çelik Burhaniye De İftar Verdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik vatandaşlara iftar verdi. Burhaniye sevdalısı olan ve aynı zamanda Burhaniye Kızıklı Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Doğan Çelik, Burhaniye Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarındaki yemekte vatandaşlarla bir araya geldi.

Doğan Çelik Burhaniye De İftar Verdi
Vatandaşlar ile bir araya gelen Çelik ve Belediye Başkanı Necdet Uysal, iftarlarını Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezinde kurulan iftar çadırında yaptılar. Yaklaşık 1500 kişiye verilen iftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ile Cemil Bahadır ve Jandarma Komutanı İsmail Aybaş’da katıldı.

Belediye Başkanı Necdet Uysal iftar yemeğinden dolayı Çelik’e teşekkür etti. Ak Partili Başkan Necdet Uysal,”Ramazan ayı bereketiyle devam ediyor. Belediyemizin kurduğu iki ayrı iftar çadırında her akşam başka bir hayırsever iftar yemeklerini üstleniyor. Bugüne kadar iftar yemeği veren ve bundan sonra verecek olan hayırseverlerimize hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Bugün iftar yemeğini üstelenerek İstanbul’dan iftar yemeği için aramızda bulunan Sayın Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA