Bozüyük'te STK'lar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bozüyük Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen iftar programında ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri bir araya geldi.

Bozüyük'te STK'lar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın da katıldığı iftar programı Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı Bay Bay Cafe’de gerçekleştirildi.

Programda ilk olarak konuşan Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, "Ramazan-ı şerifimiz hayırlı olsun" diyerek, “Bugün burada tüm STK’lar ile orucumuzu açmak bize mutluluk verdi. Böyle bir ortamı böyle güzel bir parkı bize veren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, misafirlerin Ramazan-ı Şerif’lerini kutlayarak, “Kent Konseyi Başkanlığımız öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile iftar soframızı paylaştık. Katılım gösteren tüm STK temsilcilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında Bozüyük’ün çeşitli güzel yerlerinde farklı etkinlikler düzenlediklerini ve bu akşamki iftar programını da Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Bakıcı, “Bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir. Bu yüzden bu birlik ve berberliği oluşturan siz değerli Bozüyüklülere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin her zaman devam etmesini istiyoruz. Burası bir aile ortamı, burada herkes göremediği bir çok insanla bu ortamı paylaşıyor” diye konuştu.

Ezanın okunması ile birlikte dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen sohbetin ardından ise program sona erdi.
Kaynak: İHA