Aydınlı Şehit Aileleri Kültür Gezisinde Bir Araya Geldi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Şehit Aileleri ve Gaziler için Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’na kültür gezisi düzenlendi. Şehit ailelerinin duygu dolu ve gurulu bir gün yaşadığı etkinlikte askerlerin gösterisi dosta güven düşmana korku saldı.

Aydınlı Şehit Aileleri Kültür Gezisinde Bir Araya Geldi
Aydın’da yaşayan şehit ailelerine yönelik düzenlenen kültür gezisinde sabah saatlerinde Aydın İl jandarma Komutanlığı’nda toplanan şehit aileleri jandarma tarafından Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’na götürüldü. Düzenlenen kültür gezisi kapsamında Komando Okulu’nda görkemli ve samimi bir programla karşılanan şehit aileleri daha sonra ‘Şehitler Müzesi’ni ziyaret etti. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı etkinlikte şehit aileleri Foça Jandarma Komanda Okulu ve Eğitim Merkezi’ndeki askerlerin gösteri ile inanılmaz bir gurur yaşadılar.

“Başkan Esin’den teşekkür”

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği olarak Jandarma’nın bu programının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Dernek Başkanı Sevil Esin, “Duygusal olduğu kadar mutlu, huzurlu hatta gurur dolu bir gün yaşadık. Bu etkinlik uzun süredir programlanan bir etkinlik idi. Şehitler müzesi çok güzel olmuş. Ziyaret çok anlamlı oldu. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ediyoruz. Senelerdir görmek istediğimiz şehitlik müzesini gördük. Bunun yanında bizim için askerlerimiz özel bir gösteri düzenlediler. Şehit Aileleri olarak askerlerimizle bir kez daha gurur ve onur duyduk. Hasret giderdik” diye konuştu.

Kaynak: İHA