Ağrı Valisi Açıklaması 'Başlarını Kaldırdıkları Her Gün Başlarına Bomba Yağacak'

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, "Biz DAEŞ’İ Fırat kalkanında alt ettik. Aynı şekilde PKK’yı da bu sene bitirme noktasına getireceğiz. Devletimizin, hükümetimizin ve Bakanlığımızın kararlığı ile biz inşallah PKK’yı bu yıl bitireceğiz” dedi.

Ağrı Valisi Açıklaması 'Başlarını Kaldırdıkları Her Gün Başlarına Bomba Yağacak'
Ağrı Valisi Musa Işın, Hamur İlçesi Yukarı Gözlüce Köyü Jandarma Karakolunu ziyaret ederek Mehmetçik ile sahur yaptı. Hamur ilçe merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Gözlüce Köyü Jandarma Karakolu’nda yapılan sahur programına Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, 12’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız katıldı.

Işın, sahur yaptıktan sonra Yukarı Gözlüce Köyü Jandarma Karakolu şeref defterini imzaladı. Hamur İlçe Jandarma Komutanı Yücel Yılmaz’dan bölge ve çevre köyler hakkında bilgiler alan Vali Işın, askerlerle sohbet edip karavanda sahur yaptı. Sahurdan sonra bir askerin duası Vali Işın’a duygu dolu anlar yaşattı. Duanın sonunda askeri tebrik eden Işın, burada bir konuşma yaptı. Işın askerlere hitaben yaptığı konuşmada PKK, DAEŞ VE FETÖ örgütlerinin bu toprakların mahsulü olmadığını söyledi.

Terör örgütlerinin vatanımıza ve bayrağımıza göz diktiğini savunan Işın, terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Işın, “Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Vatanımızı bu pis ayaklara çiğnettirmeyeceğiz. Ezanımızı susturtmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz., istiklalimizi koruyacağız. Vatanımızın her karış toprağına sahip çıkacağız. Hiç kimseyi bu topraklara sokmayacağız” dedi.

Devlet olarak DAEŞ ve FETÖ’yü alt ettiklerini dile getiren Işın, “Biz DAEŞ’İ Fırat Kalkanında alt ettik. Aynı şekilde PKK’yı da aynı şekilde bu sene bitirme noktasına getireceğiz. Devletimizin, hükümetimizin ve bakanlığımızın kararlığı ile biz inşallah PKK’yı bu yıl bitireceğiz. Allah’a şükürler olsun inanılmaz derecede yol aldık, hamdu senalar olsun. PKK’ya çok büyük zararlar veriyoruz. Bu ülkeye ihanet edenler cezalarını canlarıyla ödemeye devam edeceklerdir. Nitekim şu anda da devam ediyorlar, hepsi ihanetlerinin bedelini canları ile ödemeye devam ediyor. Daha dün çömçe de 7 terörist, geçtiğimiz günlerde Tendürek Dağı’nda 29 terörist öldürüldü. Ondan 1 hafta önce yine Tendürek Dağı’nda 9 terörist öldürüldü. Başlarını kaldırdıkları her gün başlarına bomba yağacak. Bu namussuzlar, haysiyetsizler ve şerefsizler inlerinden çıkamayacak hale gelecekler. Biz sizin sayenizde 80 milyon’un duası ile inşallah memleketimizi koruyacağız. Terörü de bitireceğiz. Türkiye bir huzur adası olacaktır. Allah sizleri korusun ve muhafaza etsin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA