Yunus Emre Mahallesi Sakinleri İftarda Buluştu

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, eşi Hatice Arslantaş, Yunus Emre Mahallesi sakinleri ile aynı sofrada iftarda buluştu.

Yunus Emre Mahallesi Sakinleri İftarda Buluştu
Yunus Emre Mahallesi’nde ki bir sokak arasında tertiplenen iftar programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş’ın yanı sıra kamu kurum müdür ve eşleri ile Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Karabina katıldı.

Yapılan duaların ardından ezan okunması ile iftarlarını Yunus Emre Mahallesi sakinleri ile birlikte açan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki protokol mensupları daha sonra mahalle sakinlerini ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Mahalle sakinleri ise kendileri için düzenlenen iftar programında Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

Ramazanın 9’uncu iftarında aynı sofrada Yunus Emre Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, tüm mahalle sakinlerine Ramazan ayı vesilesiyle dargınlıkların, küskünlüklerin sona ereceği güzel bir bayrama varmalarını temenni etti.

İftar programının ardından Yunus Emre Mahallesi’nde ki Ercan ve Aysun Doğan çiftinin evine misafir olan Vali Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki protokol mensupları, ailenin istek ve taleplerini dinleyerek, sağlıklı ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ettiler.
Kaynak: İHA