Yıldırım Mahallesi'nin Sokakları Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi, alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda sürdürdüğü yol yenilemeleri kapsamında Yıldırım Mahallesi Çam Sokak üzerinde çalışma başlattı.

Yıldırım Mahallesi'nin Sokakları Yenileniyor
Turgutlu Belediyesi, yol yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yıldırım Mahallesi Çam Sokak üzerinde de çalışmalar başladı.

İlk etapta iş makineleri tarafından eskiyen ve kullanışsız olan yol kaldırıldı. Yol kaldırma işleminin ardından hazırlanacak olan yola kilit parke taşı ve çevresine de bordür döşenecek. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirten Yıldırım Mahallesi Muhtarı Ümit Başkurt, “Belediyemizin mahallemizde gerçekleştirdiği çalışmalardan son derece memnunuz. Ekipler, Çam Sokak üzerinde yol yenileme çalışmalarına başladı.

İlerleyen günlerde alt yapısı bitmiş diğer sokaklar üzerinde çalışmaların başlayacağını öğrendik. Yürütülen çalışmalarda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA