Yapıcı, Şehit Ve Gazi Aileleri İle Bir Araya Geldi

Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Yapıcı, Şehit Ve Gazi Aileleri İle Bir Araya Geldi
Vatani görevini yaptığı sırada teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen ve çatışmadan yaralı olarak kurtulan gazileri Kaymakam Mehmet Yapıcı evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Yapıcı’ya Jandarma Komutanı Yarbay Halit Gülten, Fatsa İlçe emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik ve Fatsa İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nevzat Aydın eşlik ederken, şehit ve gazilerin anılarını dinlerken zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, devletimiz her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu belirterek, “Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdırlar. Şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Bu aileleri ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, bizler mutlu ediyor” dedi.

Şehit ve gazi aileleri, Kaymakam Yapıcı ve beraberindekilere ziyaretlerinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, devletin yanlarında olduğunu ve unutulmadıklarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA