Tuzla'da Ramazan Geceleri Tuzla Marina'da Yaşanıyor

Tuzla Belediyesi, bu yılki Ramazan etkinliklerini Tuzla Marina’da düzenliyor. Tuzla Belediyesi, etkinlik alanına mahalle muhtarlıkları önünden gidiş ve dönüş ulaşımı ücretsiz sağlıyor.

Tuzla'da Ramazan Geceleri Tuzla Marina'da Yaşanıyor
Tuzla Belediyesi, Ramazan’ın manevi iklimini ve ruhunu yaşatan etkinlikleri Tuzla Marina’da düzenliyor. Pazartesi ve cumartesi günleri hariç düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Ahmet Özhan’ın tasavvuf müziği ve ilahi konseriyle başladı.

Ramazan ayının ilk haftasında Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin yıl sonu gösterisi, Asrı Saadet Özlemi isimli orta oyunu, Belkıs Akkale ve Sedat Uçan’ın konserleri yer aldı. İstanbul’un fethinin 564. yıl dönümü kutlaması da etkinlikler kapsamında yer aldı. Fetih kutlamasında Ufuk Akın ve mehteran takımı konseri ile semazen gösterisi düzenlendi.

Tuzla Marina içinde oluşturulan etkinlik alanında hem hemşehri derneklerinin stantları hem de alışveriş ve eğlence alanı yer alıyor. Tuzla Belediyesi, Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği akşamlar Mimarsinan, Şifa, Yayla, İstasyon, Evliya Çelebi, Tepeören, Orhanlı ve Aydınlı’da mahalle muhtarlıkları ve kültür merkezleri önünden ücretsiz araç kaldırarak Tuzla Marina’ya ulaşımı sağlıyor. Araçlar, saat 19.30’da belirtilen alandan kalkıyor, 23.30’da Tuzla Marina’dan hareket ederek geri dönüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina’da düzenledikleri Ramazan etkinliklerine ilçe ve bölge halkını davet etti.
Kaynak: İHA