Of'ta Anaokulu Öğrencilerinden Kur'an Ve Hadis Şöleni

Of Şehit Ahmet Türkkan Anaokulunda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde 3-5 yaş grubu öğrenciler, Kur'an-ı Kerim ve hadisler okudu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, 0-6 yaş dönemi eğitimin önemine işaret ederek, şunları söyledi:

'Bizi biz yapan değerler 0-6 yaş arası öğrenilir. Çocuklarımızın burada bu eğitimleri alarak iyi yetişmelerine katkıda bulunulduğunu düşünüyorum. Biz inşallah bu projemizi devam ettireceğiz. Bizim velilerden isteğimiz burada yapılan faaliyetleri lütfen komşularınıza, yakınlarınıza anlatın. Gelecek sene başka yavrularımız faydalansın.'

Of Müftüsü Recep Onat da terbiye, güzel ahlak, doğruluk, iyilik, paylaşma, yardımlaşma, saygı, sevgi, merhamet gibi kavramların çocuklara küçük yaşlarda öncelikli olarak öğretilmesi gerektiğini belirtti.

İnsanların bu formatta yetişerek, geleceğin ahlaklı bireyleri, vatansever insanları, merhametli gençleri olacaklarını dile getiren Onat, 'Burada küçük yavrularımızın aldıkları eğitimle geleceklerinin çok daha parlak olacağını, iyi insan, iyi vatandaş, iyi birer vatansever olacaklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu vesile ile elimizden gelen her türlü katkıyı bundan sonraki yıllarda da vereceğimizi belirtmek istiyorum.' diye konuştu.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ve İlçe Müftüsü Onat, öğrencilere diplomalarını verdi.

Kaynak: AA