Manavgat'ta Bıçaklı Eylem

Antalya’nın Manavgat ilçesinde mahkemede hakkının yenildiğini iddia eden bir vatandaş Manavgat Köprüsü üzerinde bıçaklı eylem yaptı. Kendine zarar vermeye çalışan vatandaş güçlükle ikna edilip hastaneye kaldırıldı.

Manavgat'ta Bıçaklı Eylem
Olay, dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Gülyemin K., Manavgat köprüsü üzerinde elindeki ekmek bıçağıyla göğsünü ve vücudunun değişik yerlerini kesmeye başladı.

Sürekli mahkemede hakkının yendiğini, kendisinin kandırıldığını ileri süren Gülyemin K., hakkının verilmesini istedi. Olay yerine gelen emniyet güçleri bir taraftan şahsı sakinleştirerek eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Gülyemin K. ise vatandaşlık hakkını aradığını iddia ederek elindeki bıçakla kendine zarar vermeye devam etti. Olay sırasında Manavgat köprüsü her iki taraftan araç trafiğine kapanırken uzun araç kuyruğu oluştu.

Gülyemin K., yaklaşık 45 dakika boyunca elindeki mahkeme kararının yeniden gözden geçirilmesini istedi. Emniyet güçlerinin yanı sıra şahsın hemşehrisi olan ve sürekli kendisine yardımda bulunan bir vatandaşın gelerek sorunlarının çözümü konusunda söz vermesiyle Gülyemin K. bıçağı güvenlik güçlerine teslim etti. Ambulans ile hastaneye kaldırılan şahıs tedavisinin ardından Şelale Polis Karakoluna götürüldü.

Psikolojik sorunları olduğu, bundan dolayı ilaç kullandığı belirtilen Gülyemin K.’nın, eşinden ayrıldıktan sonra evinden kendisine düşen hissesini almak için mahkemeye başvurduğu, mahkemenin boşandığı eşini haklı bularak kızının velayetini de annesine vermesi üzerine böyle bir eyleme giriştiği iddia edildi.
Kaynak: İHA