Mahalle Sakinleri Eski Ramazanları Yaşatmaya Devam Ediyor

Bozüyük Yeni Mahalle Erdoğan Sokak ve Yunus Sokak sakinleri tarafından düzenlenen iftar yemeğinde eski Ramazanlar yaşatıldı.

Mahalle Sakinleri Eski Ramazanları Yaşatmaya Devam Ediyor
Erdoğan Sokak’ta yapılması planlanan iftar yemeği hava koşullarının uygun olmaması nedeni ile Yeni Mahalle Konağına alınırken, düzenlenen iftar yemeğine mahalle sakinlerinin daveti üzerine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna da katıldı.

Programda ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken daha sonra Ezan-ı Muhammediye ile birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Bir apartmandaki komşuların bile bazen birbirini tanımadığı günümüzde siz Erdoğan Sokak ve Yunus Sokak sakinleri birlikte iftar yemeği düzenliyor ve eski ramazan geleneklerini, komşuluk ilişkilerini yaşatıyorsunuz. Sizlerin bu cemiyetinizi canı gönülden kutluyor, böyle güzel sebeplerde bizleri buluşturduğu için rabbime şükürler ediyorum. Bu güzel ortamda çocuklarla yaşlılarla herkesin bir arada olduğu ortamda aranıza bizleri de davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeği sonrasında Mahalle sakinleri ile sohbet ederek çay içen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mahalle sakinleri ile Yeni Mahalle’de yapılması planlanan çalışmalar hakkında konuştu.

Yeni Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından Başkan Bakıcı, teravih namazı sonrasında Yeni Toki sakinleri tarafından yapılan daveti kıramayarak apartman sakinleri ile birlikte çay içerek sıcak bir Ramazan sohbeti gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA