Gölbaşı Belediyesinden İlahi Etkinliği

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesinden İlahi Etkinliği
Ramazan etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen Arap Bacı Tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Gerçekleştirilen tiyatro oyunu sonrasında Recep Arslan tarafından ilahiler seslendirildi.

Etkinlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, öncelikle herkesin ramazan ayını tekrardan kutladığını belirterek, “Önümüzdeki hafta 11 Haziran Pazar günü ise Turan Özdemir caddesinde 5 bin kişilik bir yemeği vereceğiz. Bu yemeğe ister aileler kendi evlerinden yemek getirsinler isterlerse bizlerin vereceği yemekten alabilirler. Ayrıca programda İranlı Dünya Kuran-ı Kerim okuma yarışması birincisi Ahmed Ebu El Kasimi yer alacak. Daha sonra ise Abdurrahman Önül tarafından ilahiler seslendirilecek. Bu yılda her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahibi 2 bin 200 aileye iftar yemeklerini evlerine kadar götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Dileğim Gölbaşı halkı olarak bu programın vesile olmasıyla ramazan ayının feyzinden, bereketinden ve rahmetinden yeterince faydalanmamız olacaktır. Hepinize feyz dolu, bereket dolu, rahmet dolu bir ramazan diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA