Edremit, 2023'E Hazırlanıyor

Balıkesir’in Edremit İlçesinin 2023 Hedefleri doğrultusunda "Marka Şehir Edremit" olarak anılması ve örnek gösterilmesi için Ar-Ge çalışmalarını sürdüren Edremit Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimince hazırlanan ve kalkınma ajansı 2017 yılı teknik destek programı 2. Döneminde başarılı bulunarak teknik destek almaya kazanan 3 proje için teknik destek imza töreni gerçekleştirildi.

Edremit, 2023'E Hazırlanıyor
Sözleşme İmzalama töreninde; "Edremit 2023’e Hazırlanıyor" Sürdürülebilir Kalkınma Planı Hazırlanması için Stratejik Düşünme, Planlama ve Saha Analiz Çalışması, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) Eğitimi ve "Edremit Yüzünü Güneşe Dönüyor" Güneş Enerjisi (Fotovoltaik Sistemler) Teknik Destek Eğitimi için imzalar atıldı.

İmza törenine konuşan Kaymakam Ali Sırmalı: "Ülkemiz sürdürülebilir kalkınma yolunda çeşitli ekonomik ve sosyal politikalar geliştirerek hızlı bir şekilde büyümesini sürdürmektedir Biz de bu doğrultuda Edremit İlçemizin 2023 Hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir bir kalkınmanın sağlandığı "Marka Şehir Edremit" olarak anılması ve örnek gösterilmesi için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve tanıtılması yolunda önemli adımlar atılması için Edremit Kaymakamlığı olarak öncü bir rol üstlenerek çeşitli projeler geliştirmeye çalışıyoruz. " dedi.

Kaynak: İHA