Çukurova'da Su Oyun Parkı Açılıyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’nde, yapımı devam eden Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı ile Su Oyunları Parkı’nı yerinde denetledi.

Çukurova'da Su Oyun Parkı Açılıyor
Başkan Çetin, yapım aşamasında olan Huzurevleri Mahallesi Semt Pazarı’nı inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Semt pazarı yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Çetin, “Açık pazardan dolayı, vatandaşımız ve esnafımız çok sıkıntı yaşıyor. Pazarcı esnafından tek kuruş almadan, belediyemizin kendi imkanları ile bu pazarı yapıyoruz. Ekiplerimiz, aylardır hummalı bir şekilde çalışıyor. Çok yakında pazarımızın açılışını yapacağız. Adana’nın en modern, en çağdaş, en şık pazar yerini Huzurevleri Mahallesi’ne kazandıracağız” diye konuştu.

Pazar yeri denetiminin ardından, yine Huzurevleri Mahallesi’nde yapımına devam edilen Su Oyunları Parkı’nda incelemelerde bulunan Çetin, “Çocuklarımızın gönüllerince eğlenerek vakit geçireceği, Su Oyunları Parkı’nı yapıyoruz. Çocuklarımız da, aileleri de çok mutlu olacak. 9 Haziran Cuma günü bu parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışa tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

Çukurova’da, tarihinin en fazla parkını sıfırdan yaptıklarını vurgulayan Çetin, “Mevcut yıpranmış parkları da yeniden onararak, halkımızın hizmetine sunduk. Çukurova halkı hizmetlerin en iyisine layık. Belediyemiz imkanlarıyla en kaliteli hizmeti halkımıza götürme çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA