BSO, Ayvalık'ta Üyeleriyle Buluştu

Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık’ta üyesi olan sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi.

BSO, Ayvalık'ta Üyeleriyle Buluştu
Her yıl Ramazan aylarında düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Balıkesir Sanayi Odası İftar Buluşmaları’na, Ayvalık ilçesinde bir yenisi daha eklendi. İlçeye bağlı Cunda Adası’ndaki Cunda Uygulama Oteli’nde gerçekleşen iftar programına, Kaymakam Namık Kemal Nazlı, BSO Başkanı İsmail Uğur, AK Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı Başkanı Hakan Kayaalp ve BSO’nun sanayici ve iş adamı üyeleri katıldı.

Başkan Uğur, davetlileri kapıda karşılayarak iftar öncesinde sohbet etti. İlahiler eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından, BSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, kısa bir konuşma yaptı. Yaşanan helikopter kazasında şehit olan komutanlara Allah’tan rahmet dileyen başkan Uğur, “Ramazan ayı vesilesiyle yine siz üyelerimiz ile beraberiz. Helikopter kazası neticesinde şehitlerimiz var ve hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah Allah bir daha nasip etmesin ve bu tip acıları bir daha yaşamayalım. Milletçe dua edelim. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Rabbimiz bizi tüm felaketlerden korusun. Ramazan dolayısıyla bugün Ayvalık’taki üyelerimizle bir aradayız ve inşallah daha pek çok yemeklerde bir araya geliriz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise, BSO Başkanı İsmail Uğur’a ve oda yönetimine teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte bu mübarek iftar vaktinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sanayi Odamızın bu alicenaplığından ötürü, kendilerine, sizler adına teşekkür ediyorum. Ramazanın manevi havasına uygun bir şekilde, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak bu tür iftar yemeklerinin Sanayi Odası öncülüğünde, Balıkesir’imizin değişik ilçelerinde verilmesi takdire şayan bir harekettir. Kendilerini kutluyor, tebrik ediyorum. Bir çok şehidimizi toprağa verdik. Allah hepsinden razı olsun ve ruhları şad olsun. Türk milletinin başı hiçbir zaman yere eğilmez. O ağıtları yakan yiğitler olduğu sürece, gönülden söyledikleri sürece Türk milletinin önüne kimse set vuramaz. Bu vesile ile Ramazan ayının, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sonsuza kadar devam ettirmesi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Oda üyesi davetliler de, Balıkesir Sanayi Odası yönetimine ve başkan İsmail Uğur’a teşekkür etti. AK Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı Başkanı Hakan Kayaalp ise, yaptığı açıklamada, “Bu akşam, Balıkesir Sanayi Odamızın ilçemizde düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde birlik içindeyiz. Ramazanın birlik ve beraberlik atmosferiyle iftarımızı yaptık. Güzel bir akşamdı. Bu vesile şunu da söylemek istiyorum; Yüreğimizde acı var. Ciddi manada hüzünlüyüz. Şehitlerimiz var. Doğu’da halihazırda süren, ülkemizi terör belasından kurtarmak için gece gündüz çalışırken, savaşırken maalesef böyle acı olaylarla karşılaşıyoruz. Bir kaza neticesinde çok değerli komutanlarımızı, vatan evlatlarımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Onlara çok şey borçluyuz. Bu duygularla bu akşamı hep beraber geçirdik. Özellikle Sanayi Odası Başkanımız Sayın İsmail Uğur’a ve oda yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA