Boşandığı Eşinin Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Denizli’nin Honaz ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Fuat A., arasında gönül ilişkisi olan Ü.M.’nin boşandığı Hüseyin Eydir’i (30), sokak ortasında çıkan sözlü tartışma sonrası tabancayla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Ü.M. ile erkek arkadaşı 25 yaşındaki Fuat A. birlikte yürüdüğü sırada, Ü.M’nin 3 ay önce boşandığı Hüseyin Eydir ile Karaçay Mahallesinde karşı karşıya geldi. Hüseyin Eydir, Ü.M. ile gönül ilişkisi yaşayan Fuat A. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışma sonrası Fuat A., yanında bulundurduğu tabancayı Hüseyin Eydir’e doğrultarak, göğsüne doğru ateş etti. Hüseyin Eydir, aldığı kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ekipler daha sonra ağır yaralı olan Hüseyin Eydir’i Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hüseyin Eydir, yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra cinayet zanlısı olan Fuat A. ile Ü.M’nin yakalanması için jandarma çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA