Beşiktaşlı Samet Bakan'dan 'Mesaj' Var

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında tekne kazasında bacaklarından ağır yaralanan Samet Bakan’ın ikinci kez ameliyata gireceği öğrenildi. Bakan’ın ağabeyi Ahmet Bakan, ilk ameliyat sonrası kardeşinin kendilerine yoğun bakımdan telefon ile mesaj atarak iyi olduğunu söylediğini anlattı.

Beşiktaşlı Samet Bakan'dan 'Mesaj' Var
Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında geçtiğimiz cumartesi günü boğazda meydana gelen tekne kazasında 2 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 31 yaşındaki Samet Bakan iki bacağından ağır şekilde yaralanmış ambulans ile hastaneye sevk edilmişti. Bacakları ciddi derecede yara alan Bakan’ın, kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nde tedavisine devam ediliyor. Bakan’ın ağabeyi Ahmet Bakan, yaklaşık 1 yıllık evli olan kardeşi Samet’in dışarıda bekleyen ailesine bir hastane çalışanı aracılığı ile telefondan mesaj attığını ve durumunun iyi olduğunu söylediğini anlattı.

Bakan’ın ameliyat ile sol bacağının neredeyse tamamen iyileştiği, sağ bacağı için tekrar ameliyat olabileceği de aile bireylerinden edinilen bilgiler arasında.

Kaza sonrası Bakan’ı bir an olsun yalnız bırakmayan arkadaşlarından Anıl Çıtlak, kulübün yetkililerinin sürekli ilgilendiklerini ifade ederek, “Bizi her yerden arıyorlar insanlar Samet’in durumunu soruyorlar” dedi.

“Asılsız haberler canımızı çok sıkıyor”

Bakan’ın kazanın yaşandığı gün oruçlu olduğunu söyleyen arkadaşı Çıtlak, “Biz orada masumane şampiyonluğu kutluyorduk. İnsanlar sağda solda yorumlar yapıyorlar ileri geri. Kimse bu yorumlara itibar etmesin tek diyeceğim bu. O gün Samet’te niyetliydi oruçluydu. Sağda solda içki içiyorlardı diye haberler var o çok yanlış bir hareketti. Hatta o gün güneşin altındayız zor olur diye söyledik biz. Aramızdaki tek niyetli arkadaşımız Samet’ti. Sağda solda alem yapıyorlardı diye haberler var bunlar bizim canımızı çok sıkıyor. Zaten çok moralimiz bozuk bunlar olmasın rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ailesine mesaj attı

Samet Bakan’ın ailesiyle konuştuğunu söyleyen Çıtlak, “Samet gözünü açar açmaz diğer yaralanan arkadaşımızı sormuş. Bu böyle bir çocuk içeride iken de güçlü kalıp dışarıya moral vermeye çalışan bir çocuk. Şu anda ailesi ile irtibat sağlayabiliyor. Şuuru açık. Ameliyata girerken de ben yanındaydım sürekli bizi teselli ediyor. Samet’in durumu ile yakından ilgileniyorlar. İnşallah yakın zamanda kulüpten de gelecekler” diye konuştu.

Kaynak: İHA