Başkan Şirin MHP'yi Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Sayar ve yeni yönetimi kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Şirin MHP'yi Ağırladı
MHP Turgutlu İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Sayar, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Katırcı ve yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre sonrası göreve başlayan MHP İlçe Teşkilatı, öncelikle Başkan Şirin’in mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı. Çeşitli konularla istişarede bulunulan ziyarette Orhan Sayar başkanlığındaki MHP İlçe Başkanlığı’nı tebrik eden Başkan Şirin, "Demokratik bir seçimle göreve başlayan İlçe Teşkilatımız’ı kutluyorum. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli önderliğindeki partimizin bayrağını ileriye götürmeleri adına bundan sonra yapacakları çalışmalarda, çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

MHP ilçe Başkanı Sayar da kendilerini ağırlayan Başkan Şirin’e teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız’a konuşmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin de ifade ettiği gibi, hedefimiz her daim partimizin bayrağını ileriye taşımak. Bu kutlu yolda birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA