Başkan Ataç'tan Genç Yazar Uysal'a Destek

Eskişehir’de yaşayan ve 11 yaşında yazdığı "Melezlerin Sonuncusu-Sonun Başlangıcı" isimli romanı ile ses getiren Begüm Uysal, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde serinin “Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı” isimli ikinci kitabını okurları için imzaladı.

Başkan Ataç'tan Genç Yazar Uysal'a Destek
Espark AVM’de düzenlenen imza gününe katılarak Begüm Uysal’a destek olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, genç yazara başarılarının devamını diledi. Başkan Ataç, “Genç yaşta edebi eserler ortaya koymak, gerçekten büyük bir başarı. Üstelik bu başarının devamını getirerek yeni kitap çıkarmış olduğun için ayrıca tebrik ediyorum. Umuyorum ki kelimeler ile aran hep böyle güzel olur ve Eskişehirimizi edebiyat alanında gururla temsil etmeye devam edersin. Bizler senin her zaman arkanda ve yanındayız” şeklinde konuştu.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen imza gününde Yazar Uysal, “Melezlerin Sonuncusu - Ölüme Açılan Kapı” isimli kitabını Başkan Ataç için imzalarken, Ataç da Uysal’a başarılarından dolayı çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA