Başkan Aktaş, Vatandaşlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, başkan yardımcıları ve daire müdürleri, vatandaşlar ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Başkan Aktaş, Vatandaşlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Akdeniz Belediyesi tarafından ilçede kurulan ve Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar sofraları büyük ilgi görüyor. Mesudiye Mahallesi Eski Semt Pazarı’nda ve Huzurkent Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar çadırlarında, vatandaşlara her gün farklı bir menü ikram ediliyor. Bu kapsamda Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Mesudiye Mahallesi’nde organize edilen iftar yemeğinde vatandaşlar ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Mahallelerine kurulan iftar çadırlarından memnun olduklarından söyleyen Mesudiye Mahalle Muhtarı Osman Kütük , "Ramazan ayında belediyemiz tarafından mahallemize iftar çadırı kuruldu. Vatandaşlarımız birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusu içerisinde iftarlarını açıyorlar. Bu güzel görüntülere öncülük yapan Belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

İftar geleneğinin ilçede yaşatılması için iftar sofralarının ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurgulayan Başkan Hamdi Bilge Aktaş ise, "Devletimizin ve milletimizin bize verdiği imkanları paylaşmak durumundayız. Baktığımızda ramazan ayı paylaşma , sevgi ve muhabbet ayıdır. Özellikle ramazan ayı içinde soframızı paylaşmalıyız. Biz birbirimizin kardeşiyiz. Baktığımızda böylesine güzel bir atmosferde vatandaşlarımızla iç içe ve birlikte olmak onlarla birlikte aynı sofralar da oruç açarak ve ekmeğimizi paylaşmak kadar güzel bir duygu daha yok. Bu bağlamda kurulan iftar sofralarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA