Bakan Müezzinoğlu'ndan İnegöl'e Çat Kapı Ziyaret

Bursa’nın İnegöl ilçesine ikinci kez çat kapı ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kahvehaneye giderek okey masasına oturdu.

Bakan Müezzinoğlu'ndan İnegöl'e Çat Kapı Ziyaret
Bursa’daki programın ardından Ankara dönüş yapmak için yola çıkan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İnegöl ilçesinde çat kapış ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak İnegöl Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Dernek Başkanı Salim Kaplan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek üyelerinin kiraz ikramını geri çevirmeyen Bakan, kiraz yiyip kısa süreli sohbetin ardından Kemalpaşa mahallesindeki bir kahvehaneyi ziyaret etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’in de eşlik ettiği ziyarette Bakan Müezzinoğlu, okey oynayan vatandaşların masasına oturdu. Okey taşları ile kısa süreli oynayan Bakan Müezzinoğlu, vatandaşların isteklerini dinledi.

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Müezzinoğlu, basın mensuplarının Rakka operasyonu ile alakalı soruyu yanıtsız bıraktı. Bakan daha sonra Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.
Kaynak: İHA