Azer Epilasyon İle Yaz Ayına Hazır Olun

Estetisyen Güler Yıldırım, ağrısız, acısız bir epilasyonun kısa bir uygulama süresine sahip 4 mevsim uygulanabildiğini söyledi.

Azer Epilasyon İle Yaz Ayına Hazır Olun
Vega Estetik Merkezinden Uzman Estetisyen Güler Yıldırım, “Azer epilasyon ile yaz ayına hazır olun” diyerek, “Diode lazer mavi ışık sistemine sahip, ağrı ve acının en aza indirildiği koforlu uygulamadır. Seans süresi klasik sistemlere lazerlere göre daha kısadır. Seans süresinin kısa olması diode lazeri diğer sistemlerden ayıran ilk özelliğidir. Gelişen teknolojiyle birlikte en yeni lazer sistemlerindendir. Ağrısız, acısız bir epilasyon kısa bir uygulama süresine sahip 4 mevsim uygulanabilir.” diye konuştu.

Uzman Estetisyen Güler Yıldırım, diode lazer ile ütüleme epilasyonun avantajlarını şöyle açıkladı:

“Bu yöntem her tene uygulanabilinir bronz tenli olsanız bile yaptırabileceğiniz bir uygulamadır. Alexandrite Lzere göre kıl köklerinin daha derinine iner. Milimetrik farklar bile epilasyon için çok önemlidir. Lazer’in hedefi bilindiği üzere kıl kökleridir. Genetik özelliklerin yanı sıra insan vücudunda sırt bölgesi derisi diğer bölgelere göre daha kalındır. Lazer deri altına az etki ederse epilasyonun başarısı da sınırlanmış olur. Diode lazer özellikle erkeklerde sırt omuz ve göğüs bölgeleri için de ideal bir epilasyon yöntemidir. İnce ve sarı tüylerden kurtulmak içinde ideal sistemdir. Tüm vücut için ideal diode lazer ile ütüleme epilasyon öneriyoruz.

Diode lazer 810’nm dalga boyunu kullanarak 1 saniyede 10 atış yaparak yanma ve acı hissi duymamanızı sağlar. Başlığındaki soğutma özelliği sayesinde cildinizin tahriş olmasını engeller. Diğer lazer yöntemlerinden farkı’ sabit atışlar yerine ütü yapar gibi başlığın cilt üzerinde gezdirilmesidir.”

Uzman Estetisyen Güler Yıldırım, diode lazer ile ütülemenin kaç seans uygulanabileceği hususunda şu bilgileri verdi:

“Normal şartlarda 4-6 seans arası uygulama yapılır. İstisnai durumlarda ise 8 seansa kadar çıkabilmektedir. Uygulama öncesi uzmanlarımız kıl, ten, renk analizi yaparak detaylı bilgileri seans öncesi verecektir.

Bilindiği üzere birçok lazer yöntemi yanma, tahriş, kızarıklılık sebebiyle yaz aylarında uygulanmamaktatır. Diode Lazer ütüleme epiklasyondan sonra ise uygulama yaptıran kişilerden sadece 1 hafta solaryuma girmemeleri yaz aylarında öğlen güneşinden kaçınmalarını tavsiye ediyoruz bu önerilere uyulduğu takdirde diode lazere bağlı herhangi bir problem yaşanmaz.”
Kaynak: İHA