Vali Vekili Karadeniz, Belediye Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Vali Vekili Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri yerinde inceledi.

Vali Vekili Karadeniz, Belediye Hizmetlerini Yerinde İnceledi
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın eşliğinde ilk olarak 2016 yılında hizmete açılan bugüne kadar yaklaşık 1000 ihtiyaç sahibinin gıda ve giyim ihtiyacını karşılayan Kastamonu Belediyesi Sosyal Marketi ziyaret edildi. Burada Sosyal Market sorumlusu ve personel tarafından karışlanan Vali Vekili Karadeniz ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a Sosyal Market Sorumlusu Fatih Yapıcoğlu tarafından yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların Kastamonu Belediyesine ait Sosyal Market’ten hiçbir ücret ödemeden alışverişlerini gerçekleştirdiklerini, paranın geçmediği tek marketin burası olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Babaş, "Marketimizde gıdadan, giyime temizlik malzemesinden kozmetiğe tüm ürünler yer alıyor. Amacımız geliri olmayan, muhtaç olanlara yardım etmek, bunu da yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Vali Vekili Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve 2015 yılında faaliyete geçirilen Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Hizmet Merkezini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, burada, temizlik, sağlık, kuaför, çamaşır yıkama, yemek ve psikolog hizmeti olmak üzere, mevcut üyeler dışında sağlık hizmetlilerinden yararlanan yaklaşık 79 vatandaşa hizmet veren Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Hizmet Merkezinin tüm hızıyla hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.



İnsanlara yapılan bu hizmetlerden dolayı başta başkana ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Vekili Karadeniz, "Vatandaşların sizleri evlerinde görmesi bile kendilerini çok mutlu ediyor” dedi.

Vali Vekili Karadeniz ve Belediye Başkanı Babaş, daha sonra yapımı devam eden Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı’nı ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Babaş, 250 araçlık otopark kapasitesi ile önemli ölçüde trafiği rahatlatacak olan ve aynı zamanda yeni bir sosyal yaşam alanı niteliğindeki şehir parkının çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: İHA