Osmaneli'nde Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

Osmaneli Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar verildi.

Sakarya Sosyal Hizmetler Salonu'nda verilen iftarda konuşan Kaymakam Edip Çakıcı, canlarını ve kanlarını ülke için feda etmiş şehit ve vatan için yaralanmış gazi ailelerinin acılarına ortak olmak adına bir araya geldiklerini belirtti.

Vatan için yapılan fedakarlığın hiçbir bedelle ölçülemeyeceğini ifade eden Çakıcı, ''Ülkemiz büyük bir devlet. Şehit yakınlarımız ve gaziler için ciddi hizmetler verilmeye çalışılıyor. Ama biz asla bunları yeterli görmüyoruz. İnşallah acılarına ortak olmak adına yapılan hizmetleri daha da ileriye götüreceğiz. Üzerimize düşen sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmemiz gerekir.'' dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin ise, 'Bu iftarları yapabiliyorsak, bunu şehitlere borçluyuz. Vatan, devlet, bayrak ve millet için şehadete yürüyen, geride kalacak ailelerini, yakınlarını düşünmeden bizlerin geleceği için kendilerini feda eden ve korkmadan, çekinmeden şehitlik mertebesine erişen kahramanlarımızı bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.' diye konuştu.

İftara, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Ardıç, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, şehit yakınları ile gaziler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA