İpekyolu Belediyesinden İftar Programı

Van’ın İpekyolu Belediyesi, 9 gün sürecek sokak iftarlarının ilkini Sanat Sokağı’nda yaptı.

İpekyolu Belediyesinden İftar Programı
Yaklaşık 3 bin kişiye verilen iftar yemeğine Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın yanı sıra sivil toplum temsilcileri, öğrenci toplulukları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi. Ramazan ayının İslam âlemine, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, "Rabbim nice Ramazanları birlikte yaşamayı da ülkemize, milletimize nasip eder. Bu mübarek günlerde sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmak çok güzel. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Aynı sofrayı paylaşmanın ve kardeşliğini yaşamayı ülkemizin bugünü için Ramazanın önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ramazanların ayrı bir havası oluyor. Bu havayı yaşatan hem arkadaşlarıma hem de yaşatan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugün burada üç bin vatandaşımıza iftar yemeği sunuyoruz. Bu mübarek günlerde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İftar yemeği sonrası Sanat Parkı’nda Neşe-i Muhabbet Müzik Grubu tarafından müzik dinletisi ve semazen gösterisi yapıldı.
Kaynak: İHA