Huzurlu İnşaat, Kütahya'da 106 Daireden Oluşan Huzurlu Kampüs Residence Projesinde Anahtar Teslimini Yaptı

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara Projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Kütahya’da 106 daireden oluşan Huzurlu Kampüs Residence projesinde anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Huzurlu İnşaat, Kütahya'da 106 Daireden Oluşan Huzurlu Kampüs Residence Projesinde Anahtar Teslimini Yaptı
Huzurlu yapılar için Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösterdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, “Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüştüğü Kütahya’da Huzurlu Kampüs Residence projelerimizle; devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimizin yanı sıra bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunduk. Mübarek bir ay olan Ramazan ayında anahtar teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Projemizden daire alanlar konutlarında güle güle otursunlar. Firma olarak Huzurlu Marmara Beylikdüzü projelerimizi yakın zamanda hayata geçireceğiz. Bostancı ve Güneşli projelerimizde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Anadolu’da Şehir merkezleri ve üniversiteye yakın bir diğer Huzurlu Kampüs projemiz Samsun’da devam ediyor. Merkezi noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle Kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlıyor. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz” dedi.

Projenin 23 ay daha önce tamamladıklarını belirten Bıyıklı, Kütahya’da projelerinin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çok amaçlı kullanım alanlarına sahip dairelerin yer aldığı proje; üniversiteye, ulaşım akslarına ve şehrin AVM’lerine yakın konumda yer alıyor. Huzurlu Kampüs Residence’de ayrıca öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yemekhane, kafe, market ve sosyal tesis de yer alıyor.
Kaynak: İHA