Hakkari'de Seyfullah Çakmak Konseri

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ramazan şenlikleri” etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak sahne aldı.

Hakkari'de Seyfullah Çakmak Konseri
Ramazan ayı boyunca eski hükümet konağı bahçesinde devam edecek olan etkinliklere yöre halkı büyük ilgi gösteriyor. İftarlarını açar açmaz çocukları ile birlikte etkinlik alanına akın eden Hakkarili vatandaşlar, birbirinden güzel programları izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Sınırsız çay ve şerbet ikramının yapıldığı Ramazan şenliklerinde Anadolu Çocuk Müzikali, Çocukça Ramazan, Ali Baba Çiftliği ve her akşam değişik etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Önceki gün helikopter kazası şehitleri için Mevlid-i Şerifin okunduğu etkinlikler kapsamında bu defa da ilahi konseri düzenlendi.

Birçok ilahi albümü bulunan ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak da, etkinliklerde sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı Çakmak birbirinden güzel ilahiler seslendirerek helikopter şehitleri için dua etti.

Sahneden inerek halkın arasına katılan sanatçı, yoğun ilgiden dolayı yer yer zor anlar yaşadı. Aileler sanatçıya büyük ilgi göstererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Yeniden sahneye çıkan sanatçı, Hakkarili çocuklarla birlikte ilahiler seslendirdi.

Ramazan etkinliklerinin organizatörü Cinegold’s Müdürü Hatice Doğan, Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Doğan, pazar akşamı ise semazen gösterisi ile Dolunay Akşam adlı grubun sahne alacağını ve bu güzel ortamı sağlayan Hakkari Valiliği ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Apcim’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA