Genç İş Adamları Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Genç İş Adamları Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu
Çukurova GİAD’ın geleneksel etkinliklerinden biri olan huzurevi sakinleriyle iftar yemeği 12’nci kez gerçekleşti.

Park Zirve’de yapılan iftar yemeğinde Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, üyeler ve eşleri, misafirlerini kapıda çiçek vererek karşıladılar.

Masaları tek tek gezerek huzurevi sakinleriyle sohbet eden Başkan Sakarya, “Biz huzurevi sakinlerimizi misafir değil, ailemizden biri görüyoruz. İftar yemeği dışında da gerek üyelerimiz, gerekse kadın platformu üyelerimiz tarafından huzurevinde ziyaret ettiğimiz büyüklerimizi biz her gün arar hale geldik. Onlar gibi üyelerimiz de bu iftar yemeğini heyecanla bekliyorlar. Adana’nın en önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın getirdiği sorumlulukla uluslararası düzeyde ses getiren organizasyonların mimarı olsak da, en önemli etkinliğimiz bu iftar yemeğidir. Her yıl yemeğimize gelen, ancak, bu yıl kendilerini aramızda göremediğimiz büyüklerimizi de huzurevinde ziyaret edeceğiz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ferhat Tapan da, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Ramazan ayının birleştirici ruhunu bir kez daha gördüğümüz bu organizasyonda genç işadamlarının, büyüklerimizle buluşması takdire şayandır” diye konuştu.

Tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerin yenildiği iftarda, huzurevi sakinleri de mikrofonu alıp, Türk Sanat Müziği’nden çeşitli besteleri seslendirdiler, şiirler okudular. Koyu sohbetlerin yapıldığı yemeğin ardından Çukurova GİAD üyeleri, hediye takdim ettikleri misafirlerini araçlarına kadar eşlik ederek uğurladılar.

İftar yemeğine Huzurevi Müdürü Adem Hayta, Huzurevi Müdür Yardımcısı Tolgahan Batur, Huzurevi Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Sorar da katıldı.

Kaynak: İHA