Bayrampaşalı Binlerce Komşu Aynı Sofrayı Paylaştı

Bayrampaşa Belediyesi, ‘komşuluk iftarları’ kapsamında Kartaltepe Mahallesi Kültür Sokak’ta yaklaşık 4 bin kişiye iftar verdi.

Bayrampaşalı Binlerce Komşu Aynı Sofrayı Paylaştı
Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel komşuluk iftar programlarının beşincisini Kartaltepe Mahallesi Kültür Sokak’ta düzenledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, 4 bin komşu birlikte iftar yapmanın sevincini yaşadı. İlahiler ve tasavvuf musikisinin söylendiği programda vatandaşlara iftar menüsünün yanında yüzyıllardır lezzetini koruyan lokma tatlısı ikram edildi. Programa katılarak mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapan Başkan Atila Aydıner, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da Bayrampaşalı komşularımız ile aynı sofrada iftar yapmak, bizim için mutlulukların en büyüğü. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Bayrampaşalı komşularımız ve Balkanlar’daki kardeşlerimiz ile yine suyumuzu, ekmeğimizi ve en önemlisi dostluğumuzu paylaşıyoruz. Bundan da son derece keyif alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Programa Başkan Aydıner’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayrampaşa Belediyesinin düzenlediği komşuluk iftarları, Ramazan aynı boyunca ilçedeki diğer mahalleler ile devam edecek.
Kaynak: İHA