Bakanlar Ağbal Ve Tüfenkci Vatandaşlarla Birlikte İftar Açtı

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatya’da iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtı.

Bakanlar Ağbal Ve Tüfenkci Vatandaşlarla Birlikte İftar Açtı
Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İnönü Kapalı Çarşı üzerinde Battalgazi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

İftardan önce bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, terörle mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet diledi. Terörle mücadele vurgusu yapan Bakan Tüfenkci, tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak düsturu içerisinde ülkenin kalkınması ve terörden arındırılması için çalışacaklarını söyledi.



Daha sonra iftarlarını açan Bakan Ağbal ve Tüfenkci vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeni Cami’de akşam namazını kıldı.

Cami çıkışı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ağbaba ve Tüfenkci bir çay ocağında çay içerek tatlı yedi. Ağbal ve Tüfenkci daha sonra Malatya’dan ayrıldı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar programına Ağbal ve Tüfenkci’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe Belediye Başkanları, hayırsever iş adamı Ahmet Arslan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA