Ayvalık'ta Taksici Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde taksicilik yaparken müşteri olarak taksiye binen kişi ya da kişilerce katledilen Muammer Eğin’in katil zanlısı, jandarmanın takibi sonrasında Muğla’nın Dalaman ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 20 gün önce Altınova Garaj’da taksicilik yapan evli ve iki çocuk babası Muammer Eğin, Altınova’ta 10 kilometre uzaklıktaki İzmir’in Dikili ilçesi Salihleraltı kumsalında sazlıklar arasında bedenine saplanan bıçak darbeleri sonrasında ölü olarak bulundu. Altınova’yı yasa boğan cinayetin ardından Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığının da destekleriyle kapsamlı bir teknik takip başlattı. Olay sonrasında jandarma ekipleri bölgede tüm güvenlik kamera kayıtlarını mercek altına aldı. Çalışmaları sırasında adeta toplu iğne ile kuyu kazan jandarma ekipleri günlerce hummalı araştırmaların ardından taksici cinayeti zanlısı olarak belirlediği Soner K.’nin izine ulaştı.

Yapılan incelemeler sonrası zanlı Soner K.’nın Muğla’nın Dalaman ilçesinde olduğunu tespit eden ekipler, sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri bir operasyonla zanlı Soner K.’yı kıskıvrak ele geçirdi.

Zanlının sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA