ASKF Başkanı Kösedağ Güven Tazeledi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, başkanlığa yeniden Erkan Kösedağ seçildi.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen, divan başkanlığını Fuat Erdem, katip üyeliğini Ferdi Baycan Öğel ve Cumali Adlik'in yaptığı kongrede, misafir olarak katılan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve Zeki Çelik birer konuşma yaptı.

ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan'ın faaliyet raporunu okumasının ardından kongreye tek liste halinde giren mevcut başkan Kösedağ, 154 delegeden 103'ünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kösedağ, burada yaptığı konuşmada, 10 yılık başkanlık döneminde çok önemli işlere imza attıklarını söyledi.

Olağanüstü kongreye gitmedeki amaçlarının daha genç bir kadro oluşturmak olduğunu belirten Kösedağ, ' Öncelikle Gençlik Kurulu oluşturmak için bir tüzük tadilatına ihtiyacımız vardı. Bunun yanında daha dinamik bir yapı oluşturmak istiyorum. Yönetim kurulumuzda revize yapacağız.' dedi.

Kösedağ, şöyle konuştu:

'Bildiğiniz üzere sosyal medya üzerinden ucuz kahramanlık yapan kişi ve kurumlar var. Bunlara açıkça söylüyorum. Bu camiada hesap verilebilecek tek yer genel kuruldur. Ama maalesef genel kurula gelecek cesareti olmayanlar, federasyon üzerinde gelecek hesapları yapıyorlar. Ben yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizleri 10 yıla taşıyan tüm yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Bu kongrenin Ağrı'ya hayırlı olmasını diliyorum.'

Seçimin ardından program verilen iftar ile devam etti.

İftara, Ağrı Valisi Musa Işın, Vali Yardımcısı Ejder Demri, İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Saim Alpaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Işın, ASKF Başkanlığına yeniden seçilen Kösedağ ile yeni yönetimini tebrik etti.

Kaynak: AA