Ak Parti Uşak İl Teşkilatının Anlamlı İftar Sofrası

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu.

Ak Parti Uşak İl Teşkilatının Anlamlı İftar Sofrası
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, ve partililerin katıldığı yemekte, şehit aileleri ve gazilerle sohbet edildi.

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, ramazan ayının birlik ve beraberlik dönemlerinin başında geldiğini ve vatan toprakları için canını feda eden şehit aileleri ve gazilerin gönüllerde ayrı bir yerinin bulunduğunu söyledi.

Türkiye üzerinde oynanan oyunların asla tutmayacağını belirten Servet Kuş; "Biz vatanımızı ve milletimizi seviyoruz. Bugün de vatanımız için canını ortaya koyan aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Şehitlerimizin ruhları şad olsun ve Allah onlardan razı olsun" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, "Bu vatan kolay kazanılmadı ve hiçbir işgale boyun eğmedi. Halen ayakta ve hayattaysak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Kurtuluş savaşında, terörle mücadelede, 15 Temmuz işgal girişiminde ve ülkemize yönelik tüm saldırılarda canını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi.
Kaynak: İHA