AK Parti'den İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, Dicle ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere, ayakkabı ve giyim yardımında bulundu.

AK Parti'den İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Başkan Yardımcıları Necla Uysan ve Mustafa Kaçmaz ile birlikte, Dicle ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve giyim yardımı yaptı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, il ve ilçe teşkilatları olarak, vatandaşlara ve öğrencilere yardımlarının hızla devam ettiğini belirterek, geleceğin teminatı ve büyükleri olan, çocukların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Hayırseverlerin desteği ile yardımları İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını ve sosyal yardım faaliyetlerini daha geniş tabana yansıtmak istediklerini anlatan Akar, “AK Parti’nin sosyal yardımlaşma geleneği dahilinde gelir seviyesi düşük olan öğrencilerimize teşkilat olarak zaman zaman çeşitli yardımlarda bulunduk. Bu kapsamda bu defa maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik ayakkabı ve giyim yardımı yapmak istedik. Bizler hem eğitimin öneminin farkındayız, hem öğrencilerimizin kıymetinin farkındayız. on bir ayın sultanı Ramazan ayı içinde çocukları sevindirmek adına, onlara bayram hediye vermek istedik. Okul yönetimine, beraberimizde getirdiğimiz ayakkabı ve giyim kolilerini öğrencilere dağıtmaları için teslim ettik. Elimizden geldiği kadar dün ve bugün olduğu gibi yarın da öğrencilerimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.



“Çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necla Uysan ise yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yönelik kıyafet yardımlarının devam edeceğini ve yaptıkları yardım ile Çocukları mutluluklarını paylaştıklarını söyledi.

Uysan, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sevindirmenin hazzı mutluluğu hiç bir şeye değişilmeyecek, o huzuru hiç bir yerde bulamayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA