AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, Edremit’in sahil bölgesindeki mahallelerinde sağlık ocaklarının 24:00 kadar açık kalacağını söyleyerek, “Akçay, Altınoluk, Güre Mahallelerimizde bulunan sağlık ocakları bundan böyle gece saat 24:00’e kadar kalacak”dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu Açıklaması
Aydınlıoğlu, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Bakanımıza birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek, hizmetin ulaşılabilirliğini artırmak, etkin ve daha verimli hizmet sunmak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgemizde sağlık ocaklarının 24 saat çalışmasını gerektiğini bildirdik. Sağlık Bakanımız Recep Akdağ olumlu karşıladı. Akçay, Altınoluk, Güre Mahallelerimizde bulunan sağlık ocakları bundan böyle gece saat 24:00’e kadar kalacak”diye konuştu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi,“Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" diyen Aydınlıoğlu, “Bizim tek derdimiz ülkemize milletimize hizmet etmek. Körfez bölgesindeki sağlık kuruluşlarında (Diyabet) halk arasında şeker hastalığına bakan Endokrinoloji uzmanının olmadığı konusunda yoğun şikayetler aldık. Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Murat Yeşilbaş ile görüştüm. Sağlık Bakanımız ile konuyu görüşeceğim. En kısa zamanda bir Endokrinoloji uzmanının Körfez bölgesinde bir sağlık kuruluşuna ataması mutlaka yapılacaktır. Edremit’e de çocuk doktoru talebinde bulunduk ”diye konuştu.

Kaynak: İHA