Ağbal Ve Tüfenkci Malatya'da

Maliye Bakanı Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Şeker Fabrikası'nda incelemelerde bulundu, halka açık iftar programına iştirak etti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Şeker Fabrikası'nda incelemelerde bulundu, halka açık iftar programına katıldı.

Bakanlar Ağbal, Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Şeker Fabrikası yerleşkesine giderek, yapılan çalışmalar ve fabrikanın durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde esnafı ziyaret eden Ağbal, Tüfenkci ve Çalık, işletmelere hayırlı işler dileğinde bulundu.

Arslan Şirketler Grubu tarafından düzenlenen İnönü Meydanı'ndaki halka açık iftar programına katılan Ağbal, Tüfenkci ve Öznur Çalık masaları tek tek dolaşarak, vatandaşların ramazanını tebrik etti.

Bakan Tüfenkci, iftardan önce yaptığı konuşmada, ramazan ayında şehitlere dua edilmesini isteyerek, ülkenin terör belasından en kısa zamanda temizlenmesi için hükümet ve millet olarak ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini bildirdi.

Bu kapsamda terörle amansız bir mücadele içerisinde olduklarını vurgulayan Tüfenkci, 'Tek millet, tek bayrak ve tek devlet ülküsüyle, bu bayrağı dalgalandıracağız.' diye konuştu.

Arslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan da vatan için şehit düşenlerin kalplere gömüldüğünü belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Bakanlar Ağbal ve Tüfenkci okunan duanın ardından, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

İki bakan, Yeni Cami'de namaz kıldıktan sonra, bir çay ocağında vatandaşlarla tatlı yiyerek, sohbet etti.
Kaynak: AA