Bahçelievler'de Kongre Ve Sergi Sarayı İnşaatı Sürüyor

Bahçelievler Belediyesi'nce yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımı hızla devam ediliyor.

Bahçelievler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan'da yapımı devam dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak. Beş bin kişilik kongre ve sergi sarayı 10 katlı olacak.

Bin 200 kişilik konferans-tiyatro salonu, cep sinemaları, çok amaçlı iki adet bin 500'er kişilik salon, sergi alanları, toplantı, konuk odaları, nikah salonları ve 500 araçlık kapalı otoparkın yer alacağı kongre merkezi, ülkenin kongre turizmine de önemli katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, projeye 2015 yılında start verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz. Kongre ve Sergi Sarayımız tamamlandığında sadece Bahçelievler'imizin değil, İstanbul'umuzun göz bebeği olacak.'

Kaynak: AA