Yazar Birol Öztürk'ün 27. Kitabı Çıktı

Ordu’da kitap ve edebiyat dünyasının yakından tanıdığı Ordu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Birol Öztürk’ün 27. kitabı piyasaya çıktı.

Yazar Birol Öztürk'ün 27. Kitabı Çıktı
17 yıldır Ordu Ticaret Borsası Genel Sekreterliğini başarıyla sürdüren Birol Öztürk’ün 45 yaşına girdiği bugünlerde iki kitabı daha kitapçı raflarındaki yerini aldı. Ordu’nun tarihi ve kültür değerlerini, unutulmayan efsanelerini, türkülerden yola çıkarak yaptığı araştırmalarla ortaya çıkardığı ilginç olayları romanlaştıran, Karadeniz Bölgesi’ni ilgilendiren yakın siyasi tarihi ve isimleri ile sanatçılarını da kaleme alarak kitaplaştıran Öztürk’ün 27. kitabı olan ‘İks Kuşağı Öyküleri’ yayımlandı. Öztürk, ayrıca ‘Gelin Kayası’, ‘Demir Dediğin’, ‘Orda Bir Köy Vardı’ ve ‘Ömür Dediğin’ adlı kitaplarının ikinci baskılarını da Çalı Çileği adı altında bir kitap halinde yayımladı.

Öztürk’ün bugüne kadar yayınlanmış kitaplarının isimleri şöyle: Herkesin Babası Ölür, Harman, Yazı-Yorum-1, Yazı-Yorum-2, Deniz Gezmiş, Rus İhtilali, Bir Aşktır Devrim, Ben Hep 17 Yaşındaydım, Son Mektup, Çalı Çileği, Gelin Kayası, Demir Dediğin, Orda Bir Köy Vardı, Ömür Dediğin, Tahta Tabureler, Her Dem Her Yön, Şeyh Bedrettin, Ordu’nun Dereleri, Arkadaşım, Ezgi, Ahmet Arif-Maviye Çalar Gözlerin, Ahmet Kaya- Hoşçakal İki Gözüm, Yılmaz Güney, Didou Nana-Kazım Koyuncu, Kesik Baş, Yaşımı Büyütüp Astılar ve İks Kuşağı Öyküleri.
Kaynak: İHA