TEOG Birincisine Tablet Hediyesi

KYK Erzincan İl Müdürlüğü’ne bağlı Terzibaba ve Erzincan Yurt Müdürlüklerinde barınan KYK’lı öğrenciler Üzümlü ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ettiler.

TEOG Birincisine Tablet Hediyesi
Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara 128 çift ayakkabı götüren KYK öğrencileri İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden okul birincisi Şeymanur Karakelle’yi de ziyaret ettiler.

Üzümlü ilçesinde yapılan Gönülbağı etkinliğine Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ve KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek de katıldı.

TEOG Sınav ortalamasıyla Erzincan birincisi olan Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini başarıları nedeniyle kutlayan KYK İl Müdürü Sarıçiçek, okul birincisi Şeymanur Karakelle’ye sürpriz yaparak, tablet hediye etti. Sarıçiçek, “Üzümlü ilçemizdeki İmam Hatip Ortaokulu’nun ve Şeymanur kızımızın başarısını takdir etmemek olmazdı. Gönülbağı etkinliğimizin Üzümlü bölümünde yaptığımız bu ziyarette başarılı öğrencimizi ödüllendirmek gerekiyordu. Biz de ona bir tablet hediye ettik. Güle güle kullansın. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Okulumuzun ve öğrencilerimizin başarısında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi de kutluyorum” dedi.

Üzümlü kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı Türkiye birinciliği getirirlerse öğrencilere bilgisayar hediye edecekleri sözünü verdiler.

KYK Erzincan İl Müdürlüğü, Terzibaba ve Erzincan yurtlarında kalan öğrencilerin getirdikleri ayakkabılar ise Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Kaynak: İHA