Sincik Kaymakamlığından Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Adıyaman’ın Sincik Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına siyasi, bürokrasi, STK temsilcileri de katıldı.

Sincik Kaymakamlığından Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar
İftar öncesi Sincik Müftülüğü ilahi grubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği iftar programında Sincik ilçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, iftar sonrası bir dua yaptı.

İlahi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftar öncesi konuşan Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik, kardeşlik, dayanışma adına daha da önem kazandığı bir aydır. Bizler imkanımız dahilinde iftar programımıza katılımı en üst seviyede tutmaya çalıştık, sağ olun uzak yakın demeden bizleri kırmadan buraya kadar geldiniz. Sizlerle hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tekrardan tüm misafirlerimize ve iftarın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin ibadetlerimiz kabul olsun” şeklinde konuştu.

Ayrıca iftar sonrası Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gafure Tanrıverdi tarafından kaleme alınan ‘Cennetteki Yıldızımız’ isimli kitap imzalanarak Sincikli kitapseverlere hediye edildi.

İftar yemeğine, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halit Çumak, İlçe Emniyet Amiri Murat Aksoy, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, MHP İlçe Başkanı Abuzer Güler, Sincik Belediyesi eski Başkanları Hasari Altıntel, Mehmet Buz, İl Genel Meclis üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, köy muhtarları, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA